Friday, 28 September 2012

BAJET 2013

 TERIMA KASIH PM kerana adil kepada setiap generasi. tahniah kepada semua..

Thursday, 20 September 2012

hai

hai semua... salam zulkaedah. pejam celik dah nk akhir bulan 9 kita ea.. selama beberapa bulan ini, sebenarnya sy ada wat bisnes jual brooch. he3. sj menyambil2. bnd tu pn cuma suka2. terima kasih pada kak siti kerana sudi bantu saya. walaupun kita x berjumpa erm sekadar jumpa alam maya je. hope satu hari nnt kita jumpa. alhamdulillah. terima kasih kak

Sunday, 16 September 2012

post!!

salam semua,
wah ari ni 16 sept HARI MALAYSIA. selamat Hari Malaysia sy ucapkan kepada viewers.. sy tau ari ni mesti semua amik kesemptan utk bercuti. ea la.. kn hujung minggu. mcm sy plak ari ni, kt kpg ada wat majlis aqiqh anak sedara. sape yg jawa, mesti korang semua tau 'pasaran' kn? alhamdulillah semua berjalan ngn lancar. biasala. kalo dah kt kpg mesti la ade aktiviti rewang. tu yg penat skit. sambil2 rewang td terpikir plak sal petua. org kate petua org lama tu bgs. tp kalo tgk zaman sekarang org mcm x amalkan petua orng la. ape plak pndapt viewers ea..

Friday, 14 September 2012

hari ini.

ape nk wat ek.
*ari ni ngaja jawi.
*sediakan jamuan untuk penilai sdka.
*balik kpg.
erm kepada sesiapa yang view post saya. ape agenda ari ni...? bleh kongsi?

14sept2012

salam semua.
saya Siti Norhana. saya bru nk berjinak2 ngan blog ni. banyak bnd lg yang say nk kena tau..  erm utk hari ni, saya x mengaja. tp petang ada program sambutan hari raya n majlis perpisahan guru ke sekolah baru. sy plak kena bertugas bahagian v.i.p. mmg penat. ea la kna serve kat org. kebetulan sy kna jd ketua bhagian tu. memg masak la jawabnye. ati mmg risau kalo apa yg kite wat x sempurna. tp alhamdulillah. semua berjalan dengan lancar. he3. penat tp berbaloi2. esk nk balik kpg....  Yeah! i like