Sunday, 28 October 2012

selamat hari raya

salam... dah lame x wat blog ni.. raya2 haji ni.. perasaannye cam raya aidilfitri... erm maklumlah. name pn memg raya. g mane2 pn tgk bnyak kete@moto lalu lalang g berziarah.. g parit raja pn npk bnyk famili yg pki bj sedondon. he2. aku time ct2 ry ni biase2 je. tp mcm biase la rebus ketupat, wat sambal kacg, n lodeh. ari khamis tu sempat jg g pasar bli sayur. hu2 mmg ramai orng. ramai drpd biasa.. he name pn cuti kan. nk jd cite, balik dr pasar tu, aku nk masak cr sayur x jumpe. nk tak nak kene la g balik pasar. nasib baik kedai tu x tutup lg. mase ari jumaat. x g mane pn. Tapi aku ni bleh plak tengahari buta tu g carefour cume nk beli coklat. bkn pe... excited tgk org wat souvinear coklat. petang tu jg aku wat... he3 jd... so bertambah la rs excited tu... seronok... tp lupe plak nk amok gmb... kalo x, bleh la...tnjuk jap. ari sabtu x wat pape... stay kat umah.sambung wat coklat je. ari ahad dah kena balik jb plak.. tp kt kpg ade ptdgn futsal.. kbtulan plak org yg jual tiket tu call pas tu dia  kate bas 2.30 rosak. kna g awal la jawabnye..bas pn datang... hahaha aku kne duk dpn da... kat seat tambahan. hu2 bleh la drpd x de..akhirnye. sampi la jb...thats all. thank you..

Wednesday, 10 October 2012

ntah ape2 ntah

selama dah beberapa hari ni, mcam2 dah jd. mgu ni ngah sibuk nak konvo. ari ahad ari tu, diaorang semua ajak g amik jubah. tp tu la. x dpt nk saing..kene pergi sendiri la jawabnye.sebelum tu ari sabtunye pg jumpe Dila. amik korset. Sebenarnye sy ni pemakai korset. Premium Beauitiful. mesti semua tahu kan. ari isnin plak kene g UTM coz nk amik jubah. Nak jd kn cite... sy pny dokumen utk konvo bleh tertinggal kat kaunter jubah. tu pn sy sedar ari selasa malam. YaAllah... hanya Tuhan je yg tau rase berdebar2 dalam ati. tp Alhamdulillah sume dah setel. semoga ini jadi pengajaran buat saya...